Festivalul marului… pe timp de saracie!…

Acest festival este o porcarie majora, cei care au fost mai devreme akolo au sa confirme aceste cuvinte.

Tot ce se face akolo este pentru tot felul de primari si consilieri nu mai zic de corpurile diplomatice, (politi iti scuipa in suflet, pentru ca te parchezi unde este liber… se adevereste ca aceste locuri sunt petru americani… dai in pM.)La fel si tarabele sunt pline cu tot felul de bunatatiru.. pe care vrei sa le gusti si tu.. dar nu se poate.. iar cind trece o delegatie ceva imediat incepe procesul de lingere a curului si inca asa intesiva.. vad ca procedura le place mai mult diplomatilor care vin pe noi.. cred ca la ei in tara nu sunt pupati asa in fund.

Si ca sa stiti nici mere de vinzare nu sunt… va imaginati nu sunt… este un show ieftin … dar pentur ce sau pentru cine????????????

1.Mere nu se vind
2.Produsele alimentare nu sunt pentru toti (doar pentru cei care au excorta de pidari… ma scuzati politie)
3.Cine face asa ceva pe timp de saracie? Astea de la soroca sunt niste incopetenti in organizarea a astefel de manifestatii
4.In scurt timp dupa festival orasul e plin de mizerie… exact ca si in zile obisnuite

Acum ca tara e in asa mare impas.. astea beau si chefuiesc… si anume administratia lcala si oaspetii lor… turistii care erau nu aveau nimic de facut decit sa faca cercuri si sa mai manince.. si tot.
mai pe scurt sarbatoare de kkt. fara nici un sentiment de sarbatoare… duminica ma duc si eu la miting am inteles ca administratiile locale sunt exact ca si cele de mai sus… vreau sa fie facut totul pentru oameni nu pentru sefi si diplomati de nimic cum sunt in ziua de azi.

Tara in saracie da astea fac festivaluri… si inca cheama oaspeti… dupa care urmeaza intrebarea a 6-a
izul comunismului se simte tare.

Lasă un comentariu